Presentasjonsteknikk, Arendal

Kurs , 25.09.2018 , Læring og mestring Arendal

Hvordan forberede og strukturere en god presentasjon? Kurs for helsepersonell/fagpersoner i sykehus og kommune og brukerrepresentanter.

I løpet av dagen vil det bli undervist i hvordan man kan forberede og strukturere en god presentasjon, hvordan kommunisere budskapet, språk, kroppsspråk m.m., og ulike presentasjonsformer.


I forkant av kurset skal du forberede en treminutters presentasjon om et tema som er relevant for ditt arbeid, og som du skal fremføre på kursdagen. Presentasjonen din blir filmet og vist i gruppa samme dag. Du kan selv velge om du ønsker å understøtte den muntlige presentasjonen med PowerPoint-presentasjon, eller for eksempel bilder som viser eller tydeliggjør budskapet/ tema du presenterer. Dersom du ønsker å ha med filmen av presentasjonen i etterkant, må du ta med minnepenn, da filmen er for stor til å sendes på e-post.

Kurset er godkjent hos de fleste aktuelle forbund.

Kurset er gratis og det serveres kaffe, te og frukt.
Lunsj må medbringes.

Påmeldingfrist: 21. september. Påmelding i Læringsportalen.

Påmelding for deltakere som ikke er ansatt ved Sørlandet sykehus: Læringsportalen for eksterne brukere

Når og hvor

Dato
25.09.2018 
Klokkeslett
09:30-15:00
Sted
Sykehusveien 4, bygg 110
  
Arrangør
Lærings- og mestringssenteret, Arendal
 
Kontakt
Telefon: 37 01 48 42/ 38 01 85 52
 
Mer informasjon
LMS@sshf.no  
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.