Presentasjonsteknikk - i Kristiansand

Kurs, 21.11.2019, Lærings- og mestringssenteret

Har du lyst til å bli en bedre fomidler eller foredragsholder?

Velkommen til et lærerikt en-dags kurs i presentasjoneteknikk.

Påmelding i Læringsportalen

Når og hvor

Dato
21.11.2019 
Klokkeslett
09:30-15:00
Sted
Egsveien 100, bygg 8
Lærings- og mestringssenteret
Undervisningssenteret
 
Arrangør
Lærings- og mestringssenteret
 
Kontaktinformasjon
Lærings- og mestringssenteret
LMS@sshf.no
Telefon:
Arendal 37014842
Kristiansand 38038552
 

Hensikten med denne kursdagen er å bidra til erfaringer og oppdagelser som kan gjøre deg til en bedre foredragsholder og formidler.

For å oppnå dette vil vi presentere litt teori, men hoveddelen består av selv å holde en presentasjon, se andre holde presentasjoner, se seg selv og andre på film – og få og gi tilbakemeldinger.

Voksne lærer best gjennom erfaring, derfor vektlegger vi erfaringslæring fremfor ren undervisning. Vi legger vekt på å skape en trygg ramme, med maks 10 deltakere. Dette er en unik mulighet til å bli mer bevisst egne styrker og utviklingsmuligheter når det gjelder formidling.

Som deltaker forbereder du en tre minutters presentasjon, som på en eller annen måte er relevant for ditt arbeid. Denne presenteres på selve kursdagen. Presentasjonen blir filmet, og det blir refleksjon og tilbakemeldinger fra gruppa og kurslederne.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.