Kommunikasjonsenheten

Kommunikasjonsenheten bistår i kommunikasjonsarbeid internt på sykehuset og mellom sykehuset og pasienter, media og befolkningen ellers. Enheten har ansvar for sykehusets nettsider, intranett og sosiale kanaler.

Les mer om Kommunikasjonsenheten

Kommunikasjonsenheten

Enheten formidler kontakt mellom journalister og ansatte. Kommunikasjonsenheten bidrar med rådgiving i prosjekter der det ønskes hjelp til kommunikasjon. Vi bistår ved tekstutforming og rådgir i utforming av internettsidene våre. For ansatte tilbyr vi mediekurs, og rådgivning ved mediesaker der ledelsen eller ansatte ønsker bistand. Vi bistår også med å kvalitetssikre brosjyremateriell og annet profileringsmateriell.

Kommunikasjonsenheten redigerer og produserer innhold til sykehusets intranettside og eksterne nettside, www.sshf.no

Henvendelser kan rettes til sykehusets kontakttelefon for media: 481 19 590

Telefonen er betjent mellom klokken 08.00 og 15.30 på hverdager.

NB! Ikke send sms, da telefonen er viderekoblet.
Henvendelser på e-post kan sendes til nettsak@sshf.no

Vi leser e-post på hverdager mellom klokken 08.00 og 15.30.

Kontakt

Telefon
48119590
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand

Praktisk informasjon

Parkering

Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.

Røykfritt sykehus

Røyking kan føre til ubehag for andre. Takk for at du viser hensyn og bidrar til at Sørlandet sykehus er et røykfritt sykehusmiljø.

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.