DPS Aust-Agder, Arendal og Froland

DPS Aust-Agder gir et allmennpsykiatrisk behandlingstilbud til mennesker over 18 år med psykisk lidelse og deres pårørende. Tilbudet er i Arendal, Grimstad, Tvedestrand, Risør, Byglandsfjord og Lillesand. Behandlingen omfatter akutt- og kriseintervensjon og spesialisert utredning og behandling. Vi bistår også med råd og veiledning til kommunene i Aust-Agder.

Kontakt

Telefon
37 01 44 18
E-post
Postadresse

Postboks 783 Stoa, 4809 Arendal

Rykeneveien 106

Besøksadresse
Rykeneveien 106(Google maps)
Rykeneveien 106, 4824 Bjorbekk
Telefon
37 01 44 18

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Endring/avbestille time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal.

Sykehusprestene

​Trenger du noen å snakke med? Våre sykehusprester har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner. De møter deg på dine premisser uavhengig av tro, livssyn og livsholdning.

Sykehusprestene er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, for pasienter, pårørende og ansatte.

Ønsker du å komme i kontakt? Da kan du be sykehuspersonalet om hjelp, eller ringe sentralbordet på telefon: 03738

Sykehusprestene formidler også kontakt til andre tros- og livssynssamfunn.

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Røykfritt sykehus

Røyking kan føre til ubehag for andre. Takk for at du viser hensyn og bidrar til at Sørlandet sykehus er et røykfritt sykehusmiljø.

Parkering

Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.