Enhet for dagbasert gruppebehandling

Dette er spesialisert poliklinisk tjenestetilbud for pasienter med behov for regelmessig terapi over en lengre periode. Tilbudet er særlig rettet inn mot personer med personlighetsforstyrrelse. Arbeidsformen er gruppeterapeutisk, supplert med individuell psykoterapi og psykomotorisk behandling. Vi tilbyr også ulike ferdighetstreningsgrupper og en kroppsorientert traumegruppe. Behandlingsformene vi kan tilby er skjema-modusterapi samt dialektisk atferdsterapi (DBT) som individuell psykoterapi i tilknytning til gruppebehandling, i nært samarbeid med norske og internasjonale miljøer. 

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Enheten har base på Bjorbekk, på Helse -og velferdssenteret, i Arendal. Oppmøtested Rykeneveien 113, 2. etasje Helse- og velferdssenteret v/KIWI.
Besøkstider
mandag - fredag 08.00-15.30
Telefon
37 01 44 44
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Sørlandet sykehus, DPS Aust-Agder, Gruppeteam, Postboks 416 Lundsiden, 4604 Kristiansand
Rykeneveien 113
Besøksadresse
Rykeneveien 113(Kart)
Rykeneveien 113, 4824 Bjorbekk
Telefon
37 01 44 44
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Avbestille/endre time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal. Du vil deretter motta et nytt innkallingsbrev i posten.

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Fant du det du lette etter?