Allmennpsykiatrisk poliklinikk, DPS Solvang

Ved allmennpsykiatrisk poliklinikk tilbyr vi utredning og behandling av pasienter med blant annet depresjoner, bipolare tilstander, angst-tilstander, personlighetsforstyrrelser, spiseforstyrrelser og blandingstilstander. Behandlingen skjer i tett samarbeid med den enkelte.

Les mer om Allmennpsykiatrisk poliklinikk, DPS Solvang

Allmennpsykiatrisk poliklinikk, DPS Solvang

Behandlingen skjer ved timeavtaler eller gruppebehandling. Hos oss får du en fast behandlingsansvarlig kontaktperson. Du må bli henvist fra fastlegen eller andre med henvisningsrett for å få time hos oss.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
DPS Solvang ligger nær Ravnedalen på Grim i Kristiansand. Adkomst med buss nr 13, eller med bil fra Setesdalsveien inn mot Ravnedalen.
Telefon
38 17 48 00
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand
Løkkeveien 24
Besøksadresse
Løkkeveien 24(Kart)
4616 Kristiansand
Telefon
38 17 48 00
E-post

Praktisk informasjon

Barn og unge i familien?

Barn og unge påvirkes når noen i familien er syke og trenger å forstå hva som skjer. Det kan være at du selv er pasient, pårørende eller at du er forelder til syke barn med søsken. Vi på sykehuset skal bidra til at barn og unge i din familie blir godt ivaretatt.

Barn som pårørende

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.