Pasienthotell, Arendal

Vi tilbyr vi hotellopphold for pasienter som har behov for sykehustilknyttet pleie og behandling, men som ikke behøver sengeavdelingens overvåkning, stell og pleie. Resepsjonen er alltid betjent, og hvis du trenger informasjon, veiledning, hjelp eller lignende kan du alltid henvende deg der.

Les mer om Pasienthotell, Arendal

Pasienthotell, Arendal

Vi arbeider for at du skal oppleve medisinsk trygghet under oppholdet på sykehuset. Pasienthotellet er derfor døgnbemannet med sykepleier. Vi tilbyr et behagelig miljø og har fokus på det sunne og friske. Vi har egen kokk som tilbereder mat og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom.

Pasienthotellet er kun for innlagte pasienter. For å benytte pasienthotellet må du være selvhjulpen og kunne administrere egne medisiner og følge opp timeavtaler selv. Ta kontakt dersom du har noe du lurer på angående tilbudet og oppholdet.

Kontakt

Oppmøtested
Pasienthotellet ligger i 4. etasje i hovedbygget.
Telefon
37014125
E-post
Postadresse
Postboks 783 Stoa, 4809 Arendal
Sørlandet sykehus Arendal
Besøksadresse
Sykehusveien 1(Google maps)
Sykehusveien 1, 4838 Arendal
Telefon
03738
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Apotek

​I sykehusapoteket i Arendal kan du levere resepter og kjøpe apotekvarer.
Du finner oss i 1. etasje i hovedbygget, like innenfor inngangen.
Åpent alle hverdager fra klokken 08.30-16.00.

Besøkstider

​Besøkstidene varierer ved de ulike avdelingene. Sjekk avdelingen du har fått time hos for nærmere informasjon. Du finner oversikt over sykehusets avdelinger her.

Bibliotek

​Pasientbiblioteket i Arendal ligger i hovedbyggets underetasje. Det er selvbetjent og åpent hele døgnet. Her kan du låne bøker og lese aviser og blader.

Kiosk

Kiosk
Kiosken finner du i vestibylen i 1.etasje. Her selges kioskvarer som aviser, ukeblader, frukt, sjokolade, kjeks, is, leskedrikker, kort, blomster, enkelte toalettartikler og diverse gaveartikler. I tillegg får du kjøpt rundstykker, salater og pølser og hamburgere.

Åpningstid: Mandag-fredag: 07.30-21.00.
Lørdag: 09.00-20.00.
Søndag: 10.00-20.00.

Servicetorget

​Servicetorget i Arendal ligger rett ved hovedinngangen. Her kan du henvende deg med spørsmål om din avtale ved sykehuset.

Åpningstider:
Hverdager: 07.30-21.00.
Lørdager, søndager og helligdager: 09.00-21.00.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.