Medisinsk sengepost, Flekkefjord

Medisinsk sengepost er i hovedsak for pasienter med behov for 24-timers oppfølging på grunn av indremedisinske sykdommer og/eller pleiebehov. Vi har spesialkompetanse innen kreftomsorg, lindrende behandling, hjerneslag, geriatri, lunge-, mage-/tarm- og hjertesykdommer. 


 

Les mer om Medisinsk sengepost, Flekkefjord

Medisinsk sengepost, Flekkefjord

Sengeposten har også fysioterapeut, ergoterapeut og geriatrisk team som kan utrede og behandle deg dersom du har behov for det mens du er innlagt, eller for oppfølging på poliklinikk etter at du er utskrevet.
 
Dersom du har behov for bistand når du skal hjem samarbeider vi tett med kommunene som skal ivareta deg.

Kontakt

Oppmøtested
Du finner oss i tredje etasje i sykehusets hovedbygg.
Besøkstider
mandag - søndag Klokken 14.00-15.00 og klokken 18.00-19.00
Telefon
03738
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand
Sørlandet sykehus Flekkefjord
Besøksadresse
Engvald Hansens vei 6(Google maps)
Engvald Hansens vei 6, 4400 Flekkefjord
Telefon
03738
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Besøkstider

​Besøkstidene varierer ved de ulike avdelingene. Sjekk avdelingen du har fått time hos for nærmere informasjon. Du finner oversikt over sykehusets avdelinger her.

Servicetorget

​​Servicetorget i Flekkefjord ligger rett ved hovedinngangen. Her kan du henvende deg med spørsmål om din avtale ved sykehuset. Servicetorget hjelper også besøkende til riktig avdeling.

Åpningstider:
Hverdager: 07.30-16.00.
Lørdager, søndager og helligdager: Henvend deg i avdelingen.

Ergoterapi, Flekkefjordhttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-flekkefjord/medisinsk/medisinsk-sengepost/ergoterapiErgoterapi, Flekkefjord
Fysioterapi, Flekkefjordhttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-flekkefjord/medisinsk/medisinsk-sengepost/fysioterapiFysioterapi, Flekkefjord

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.