Hørselssentralen, Arendal

Hørselssentralen er sykehusets faginstans innen hørselsdiagnostikk og rehabilitering av hørselshemmede. Det drives et kontinuerlig utviklingsarbeid for å kunne tilby et best mulig diagnostiserings- og behandlingstilbud. Vi samarbeider med klinikk og leger og tilbyr våre pasienter den best mulige diagnostisering av hørsels- og balanseproblemer.

Les mer om Hørselssentralen, Arendal

Hørselssentralen, Arendal

Hørselssentralen har følgende tilbud:

Diagnostikk

Hørselstester og spesialprøver utføres på oppdrag fra legene ved øre, nese- halsavdelingen. Disse danner grunnlag når legene stiller diagnoser.

Høreapparater

Å prøve ut høreapparater krever flere besøk på hørselssentralen. Tilpassingen baserer seg på en legeundersøkelse, hørselsmåling og en utredning av pasientens behov. Hørselssentralen tilbyr også hjelp etter at høreapparatene er beholdt.

Høreapparatservice

Hørselssentralen tilbyr service til brukere som har problemer med høreapparatene sine. Det kan kontrolleres om apparatene virker, bytte av ytre deler, rens av apparat og ørepropp, bytte av voks- og mikrofonfiltre, utlån av reserveapparater, avtrykk til nye propper, samt innsending av høreapparater til reparasjon.

Åpningstider for høreapparatservice i Arendal:

Mandag kl. 13.00 - 15.00
Torsdag kl. 10.00 - 15.00 (lunsj 12.00-12.30)

Ambulerende virksomhet

Hørselssentralen har også en ambulerende tjeneste, som følger opp det kommunale kontaktnettet. I tillegg kan pasienter som ikke kan komme til sykehuset, få tilbud om høreapparattilpassing og oppfølging i hjemkommunen. Den ambulerende virksomheten består av en fylkesaudiograf og kommunalt ansatte hørselskontakter.

Tinnitusbehandling

Etter avsluttet medisinsk utredning ved øre, nese- halsavdelingen poliklinikk, tilbyr hørselssentralen en enkel behandling, eller videre utredning og behandling ved vår tinnitusklinikk.

Kontakt

Oppmøtested
Øre, nese- halsavdelingen (ØNH) i 5. etasje i sykehusets hovedbygg. 
Telefon
37014540
Kl. 09.30 - 11.30
E-post
Postadresse

Postboks 783 Stoa, 4809 Arendal

Sørlandet sykehus Arendal
Besøksadresse
Sykehusveien 1(Google maps)
Sykehusveien 1, 4838 Arendal
Telefon
03738
E-post

Praktisk informasjon

Avbestille/endre time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal. Du vil deretter motta et nytt innkallingsbrev i posten.

Servicetorget

​Servicetorget i Arendal ligger rett ved hovedinngangen. Her kan du henvende deg med spørsmål om din avtale ved sykehuset.

Åpningstider:
Hverdager: 07.30-21.00.
Lørdager, søndager og helligdager: 09.00-21.00.

Tinnitusklinikken, Arendalhttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-kristiansand/onh/horselsentralen-arendal/tinnitusklinikkenTinnitusklinikken, Arendal

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.