Koronaviruset

Hjelp oss å begrense smitte. Ring oss dersom du lurer på om du kan komme til sykehuset. Sykehusets sentralbordnummer: 90 61 06 00.

Informasjon til pasienter og besøkende​

Har du timeavtale på sykehuset?
Ta kontakt med avdelingen der du har time før du kommer på sykehuset, hvis du har nyoppståtte forkjølelsessymptomer, eller har hatt nær kontakt med en person med påvist smitte. 

Til deg som har timeavtale ved Sørlandet sykehus
Påbud om bruk av munnbind
Føler du deg frisk og du skal besøke oss, minner vi om at det er påbudt med munnbind for alle sykehusets besøkende fra og med mandag 9. januar. Du finner munnbind ved sykehusets hovedinnganger​.

Besøk på sykehuset
Har du tenkt deg på besøk til sykehuset, men har en akutt luftveisinfeksjon og/eller mistanke om covid-19? Da ber vi om at du utsetter besøket ditt av hensyn til våre pasienter og ansatte.

Fortsatt usikker på om du kan komme på besøk?
Ring avdelingen du ønsker å besøke​, eller vårt sentralbord før du kommer til sykehuset. Vi har mulighet til å legge til rette for deg i helt spesielle situasjoner.

Videokonsultasjon
Sørlandet sykehus tilbyr videokonsultasjoner når fysisk undersøkelse ikke er mulig eller nødvendig. 

Videokonsultasjon

Informasjon til gravide og fødende


Skal du snart føde? Du finner oppdatert informasjon fra våre fødeavdelinger her:Informasjon til fødendeDu finner også råd til gravide, barn og unge på:
Folkehelseinstituttet

Informasjon til ansatte ved Sørlandet sykehus 

Kan jeg gå på jobb?
Vi har laget en sjekkliste til deg som er i tvil om du kan møte på jobb i forbindelse med luftveissmitte. 

Se sjekklisteJobber du hjemmefra?
Du finner påloggingsinformasjon og relevante lenker her.

Jobbe hjemmefra

Informasjon til media

Vi oppdaterer ikke lengre om korona-situasjonen i Sørlandet sykehus. Det er Helse- og omsorgsdepartementet som har besluttet at sykehusene ikke skal rapportere​ på dette.

Informasjon til blodgivere

Kjære blodgiver! Blodbanken trenger deg. Vi ber friske givere møte til avtalt tid. Er du i tvil om du kan gi blod med tanke på smitte? Kontakt din blodbank! Eller se kriteriene he​r​


Fant du det du lette etter?