Presentasjonsteknikk

Vil du bli en bedre foredragsholder?

Kort om kurset

Hensikten med denne kursdagen er å bidra til erfaringer og oppdagelser som kan gjøre deg til en bedre foredragsholder og formidler. For å oppnå dette blir det presentert litt teori, men hoveddelen består av selv å holde en presentasjon, se andre holde presentasjoner, se seg selv og andre på film – få og gi tilbakemeldinger.

Som deltaker forbereder du en tre minutters presentasjon som på en eller annen måte er relevant for ditt arbeid. Denne presenteres på selve kursdagen. Presentasjonen blir filmet og det blir refleksjon og tilbakemeldinger fra gruppa og kurslederne.

Vi legger vekt på å skape en trygg ramme, med få deltakere. Dette er en unik mulighet til å bli mer bevisst egne styrker og utviklingsmuligheter når det gjelder formidling.

Kurset avholdes såfremt og at smittesituasjonen tilsier at det er forsvarlig. Dersom kurset avlyses, vil påmeldte deltakere få beskjed ca. en uke før kursdato.

Dersom du/din avdeling ønsker et skreddersydd tilbud i presentasjonsteknikk: ta kontakt med Lærings- og mestringssenteret, så tilpasser vi kurs til dere. 

Kurset er gratis.

Læringsmål

Kunnskapsmål: Kunnskap om teknikker du kan bruke når du skal forberede og gjennomføre presentasjoner i ulike situasjoner.

Holdningsmål: Å få økt bevissthet om hva som kan gjøre deg til en bedre foredragsholder.

Ferdighetsmål: Øvelse i å holde en kort presentasjon og å gi og få tilbakemeldinger. 

Fant du det du lette etter?