Læringsportalen og e-læring

Kompetanseheving

Læringsportalen inneholder både e-læringskurs og klasseromskurs, og er tilgjengelig for alle ansatte både på jobb og hjemmefra.

​Logg deg på Læringsportalen

Bruk ditt vanlige brukernavn og ditt unike passord for Læringsportalen ved pålogging. Når du logger deg på som bruker i Læringsportalen, får du tilgang til det som heter min side. Der kan du holde oversikt over hvilke kurs du tar og skrive ut kursbevis. Lenken nedenfor fungerer ikke på sykehusets eget nettverk.

Ekstern pålogging til Læringsportalen

 

Kompetanseheving

Læringsportalen er en felles plattform for publisering av e-læringskurs og et felles verktøy for utvikling av e-læringskurs i Helse Sør-Øst.

I Læringsportalen publiseres det også klasseromskurs, samt kunnskapstester og sjekklister, det kan tas ut kursbevis for gjennomførte klasseromskurs og ledere og opplæringsansvarlige kan hente ut rapporter.

I Læringsportalen kan du som ansatt ta kurs før første arbeidsdag, og du kan ta kurs hjemmefra utenfor arbeidstid om du ønsker det. For nyansatte og nyutdannede er dette en god mulighet til å bli bedre kjent med arbeidsplassen. Flere kurs er også tilgjengelig for eksterne brukere.

Når opplæring registreres i Læringsportalen gir det et godt utgangspunkt for å jobbe strategisk med kompetanseutvikling. Det er lett å dokumentere hvem som har gjennomført obligatorisk opplæring.

Ledere har tilgang til sin egen lederside i Læringsportalen. Her kan ledere se resultater og nøkkeltall for kursene som ansatte gjennomfører – både e-læringskurs og klasseromskurs. Ledere kan melde ansatte på og av kurs, og ta ut rapporter for å få oversikt over hvilke kurs ansatte tar.

Fant du det du lette etter?