Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å velge språk og samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler (cookies) er informasjonselementer som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside.

Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i din nettleser.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling. Tips om hvordan du administrerer informasjonskapsler: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Du har rett til å få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b

 

Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten benytter informasjonskapsler til å sette hvilken språkversjon av sidene som skal vises og til å samle inn statistikk.

Her er en liste over informasjonskapslene som benyttes på nettstedet:

InformasjonskapselBenyttes avBeskrivelse
_gaGoogle Universal AnalyticsInformasjonskapsler knyttet til Universal Analytics registrerer hvor du kom fra, hvor mange ganger du har besøkt sidene våre og hvor lenge du ble der. Vi anonymiserer IP-adressen din, slik at din identitet ikke kan spores.
_gatGoogle Universal AnalyticsBrukes for å strupe antall forespørsler og begrense innsamling av data på høyt trafikkerte områder
SearchSessionSharePoint Microsoft Sharepoint informasjonskapsel for internt bruk.
SearchQuerySharePointInneholder siste søk som ble gjort på siden
FNSP.CurrentLCIDSharepointFaktisk språk på siden
FNSP.User
PreferredLanguage
SharepointBrukerens foretrukne språk. Settes i henhold til språket brukeren har valgt, slik at det samme språket er forhåndsvalgt når brukeren besøker nettstedet neste gang.

WSS_FullScreenMode

 

SharePointBrukes av Sharepoint til å lagre hvis en side vises i fullskjermsmodus.
WOPISessionContext

SharePoint

 

Brukes til å si hvilken side bruker skal sendes (navigeres) tilbake til etter at vedkommende har sett på et dokument eller en side.

_gid

 

Google Universal AnalyticsBrukes av Universal Analytics for å skille mellom brukere
gat_UA-nnnnnnn-nnGoogle Universal AnalyticsVariant av _gat informasjonskapsel

_rollupGA

 

Google Universal AnalyticsBrukes av Universal Analytics for å måle trafikk på tvers av domener.

_rollupGA_gid

 

Google Universal Analytics

Variant av rollupGA

 

reCaptcha Brukes for å verifisere at brukeren ikke er en robot.
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.