En ansatt ved sykehuset har fått påvist Covid-19

En ansatt ved øre-, nese-, halsavdelingen i Arendal har testet positivt for covid-19. Flere ansatte ved denne avdelingen er satt i karantene og sykehuset driver nå aktiv smittesporing.

En ansatt ved øre-, nese-, halsavdelingen i Arendal har testet positivt for covid-19. Flere ansatte ved denne avdelingen er satt i karantene og vi driver nå aktiv smittesporing. Ingen andre avdelinger ved sykehuset i Arendal er påvirket av dette, opplyser fagdirektør ved Sørlandet sykehus, Susanne Hernes.

- Vi har midlertidig tatt ned operasjonsvirksomheten ved øre-, nese-, halsavdelingen i Arendal, men forventer at aktiviteten tas opp igjen raskt. Utover dette går driften i Arendal som normalt. Alle ansatte ved avdelingen bruker munnbind på jobb og tar fortsatt imot pasienter til time, sier Hernes.

Berørte pasienter blir varslet av sykehuset.

Sykehuset driver fremdeles smittesporing og vil informere om antall ansatte som er satt i karantene så snart denne er ferdig. Foreløpig er seks ansatte satt i karantene.

- Vi har igangsatt smitteoppsporingsrutinene våre sier Hernes og legger til at sykehuset har kontroll på smittesituasjonen og at det er trygt å komme til timeavtale eller innleggelse på sykehuset.