- gir et bedre tilbud til hørselshemmede i Flekkefjord

Flott pengegave til Sørlandet sykehus!

På vegne av aksjonskomiteen «Bevar Flekkefjord sykehus» kunne aksjonsleder Sigmund Kroslid i dag overrekke administrerende direktør, Nina Mevold, en sjekk på hele 780.000,-!  De innsamlede midlene gjør det mulig å etablere et desentralisert tilbud til hørselshemmede i Flekkefjord.

Fra venstre: Avdelingssjef ved Øre-, nese og hals poliklinikken i Kristiansand, Ellen Birgitte Mjøs, Sigmund Kroselid og adm.dir. Nina Mevold.

Nina Mevold og Sigmund Kroslid møttes for første gang på dagens styremøte i Kristiansand. Nina Mevold innledet med å trekke frem det gode samarbeidet mellom Kristiansand og Flekkefjord som initiativet har vært farget av.

- Samarbeidsklimaet, og prosessen på tvers av klinikkene har vært veldig bra. Det er en stor gruppe pasienter som vil nyte godt av de mulighetene de nå får. Mange eldre har tidligere måttet reise til Kristiansand for å få den hjelpen de trengte. Dette kan de nå få i Flekkefjord, sa hun.

Nina Mevold presiserte også at man ved hjelp av screening kan avdekke hørselsproblemer tidlig. Sigmund Kroslid overrakte sjekken til Nina Meland og styreleder Morten Noreng til stor applaus fra resten av styret ved Sørlandet sykehus.

- Dette viser hvor stor vilje og interesse det er for å ha et godt lokalsykehus i Flekkefjord, sa han.

Bred støtte

Pengegaven hadde ikke vært mulig hadde det ikke vært for det engasjementet som det har skapt i befolkningen i Listerregionen.

- Både privatpersoner, lag og foreninger og næringslivet har bidratt, sier Sigmund Kroselid.

Initiativet startet i august, etter at Sigmund Kroslid i dialog med ledelsen ved Flekkefjord sykehus ble enige om at dette var en god sak å jobbe mot.

- I utgangspunktet var målet vårt 700.000,-. Det er derfor veldig fint å kunne overrekke dere en sjekk på 780.000,- i dag, sa Sigmund Kroslid.

Ønsker dialog

Beløpet økte med 50.000,- bare siden i går kveld, og Sigmund Kroslid ser ikke bort fra at det kan dukke opp enda mer på kontoen i tiden fremover.

- Jeg håper at vi kan ha en god dialog med administrerende direktør over nyttår, slik at vi kan fortelle hva vi kan bidra med, avsluttet Sigmund Kroslid.

Fant du det du lette etter?