Vi trapper opp planlagt behandling

Sykehuset øker nå pasientbehandlingen så langt det er mulig. Det betyr at vi i første omgang trapper opp polikliniske undersøkelser og planlagte behandlinger i mai måned.

Vi starter også opp med gruppebehandling i Klinikk for psykisk helse (KPH) innenfor de rammer som smittevernet tillater.

Våre avdelinger tar nå en medisinsk vurdering av hvilke pasienter og timer som skal prioriteres den nærmeste tiden. Innkalling og avlysning kan skje på kort varsel. Vi kaller også inn til videokonsultasjon hvor fysisk undersøkelse eller oppmøte ikke er nødvendig.

Ved ny timeavtale kontakter vi deg per telefon, brev eller sms.

Har du tegn til smitte eller er i karantene må du ta kontakt med avdelingen før timen. Alle som trenger sykehustjenester skal få det. De som har symptomer, men trenger behandling ved sykehuset vil tas imot, men vi må få beskjed om symptomene før du ankommer sykehuset. Dette for at vi skal kunne legge til rette for en trygg behandling.

Dersom den nye timen din ikke passer, må du ringe avdelingen og avtale nytt tidspunkt. Du kan også endre timeavtale ved å gå inn på minjournal.no.

Vi minner om at sykehuset fortsatt har adgangskontroll og besøksbegrensning. Alle som kommer til timeavtale ved sykehuset blir stilt spørsmål om sin helsetilstand før de kan komme inn. Vær forberedt på ventetid, og kle deg etter været.