Presentasjonsteknikk

Vil du bli en bedre formidler eller foredragsholder?

Kort om kurset

Hensikten med denne kursdagen er å bidra til erfaringer og oppdagelser som kan gjøre deg til en bedre foredragsholder og formidler. For å oppnå dette blir det presentert litt teori, men hoveddelen består av selv å holde en presentasjon, se andre holde presentasjoner, se seg selv og andre på film – få og gi tilbakemeldinger.
Voksne lærer best gjennom erfaring, derfor vektlegger vi å erfaringslære fremfor ren undervisning. Vi legger vekt på å skape en trygg ramme, med få deltakere. Dette er en unik mulighet til å bli mer bevisst egne styrker og utviklingsmuligheter når det gjelder formidling.
Som deltaker forbereder du en tre minutters presentasjon som på en eller annen måte er relevant for ditt arbeid. Denne presenteres på selve kursdagen. Presentasjonen blir filmet og det blir refleksjon og tilbakemeldinger fra gruppa og kurslederne.

Kurset avholdes såfremt smittesituasjonen tilsier at det er forsvarlig. Dersom kurset avlyses, vil påmeldte deltakere få beskjed ca. en uke før kursdato.

Dersom du/din avdeling ønsker et skreddersydd tilbud i presentasjonsteknikk: ta kontakt med Lærings- og mestringssenteret, så tilpasser vi kurs til dere. 

Kurset er gratis.

Påmelding

Ansatt i SSHF: Læringsportalen
Ansatt i kommunelms@sshf.no

Fant du det du lette etter?