HELSENORGE

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes i forbindelse med besøk på Sørlandet sykehus sine nettsider. For behandling av personopplysninger som Sørlandet sykehus gjør for øvrig, kan du lese mer på siden personvernerklæring for Sørlandet sykehus.
 
 

Om våre nettsider

www.sshf.no utvikles i tett samarbeid med de andre sykehusene i Norge. Sammen utvikler vi ny funksjonalitet, design og oppbyggingen av innholdet slik at det skal være tilgjengelig for brukerne. Vi samarbeider også med Direktoratet for e-helse og Norsk Helsenett som forvalter og drifter den tekniske løsningen.

Ansvar
Dataansvarlig er Sørlandet sykehus HF.

Databehandler er Norsk Helsenett SF (NHN). (Bruksvilkår for nasjonale e-helseløsninger)

Norsk Helsenett er nasjonal tjenesteleverandør og teknisk leverandør av drift og vedlikehold av nettstedet.

Opplysningene som samles inn, lagres på servere som driftes av NHN.

E-post

På nettsiden har du mulighet til å kontakte sykehuset via e-post. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Det er derfor viktig at du ikke inkluderer slike opplysninger, for eksempel opplysninger om din helse, personnummer osv. i e-post til oss. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. 

Vår kontaktinformasjon finner du her: https://sshf.no/om-oss/kontakt-oss


Gi tilbakemelding på nettsidene

Du kan gi tilbakemeldinger på nettsidene via skjemaet «Fant du det du lette etter». Skjemaet ligger på et utvalg av våre nettsider. Du vil ikke få svar på tilbakemeldingen, men den blir lagret. Tilbakemeldingene blir brukt som innspill til forbedring og utvikling av nettsidene. Dersom du skriver inn telefonnummer, fødselsnummer eller e-postadresse, blir disse opplysningene  automatisk slettet før innsending.

Lenker til andre nettsteder

Vi lenker til andre organisasjoner og nettsteder. Personvernerklæringen på dette nettstedet omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder, bør du derfor lese personvernerklæring på disse nettstedene.

Vi bruker videoavspillertjenesten Vimeo og Youtube fra Google. Google samler inn data når du spiller av en video. Slike data samles ikke inn hvis du ikke spiller av videoen. Google bruker også informasjonskapsler når du spiller av en video. Når du spiller av en Vimeo eller Youtube-video må du godta personvernerklæringen fra Google (https://policies.google.com/privacy?hl=no)

Besøksstatistikk

Nettstedet lagrer trafikk/besøksstatistikk. Statistikken viser hvor ofte hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Eksempler på informasjon som blir lagret er; antall besøkende på de ulike sidene, informasjon om hvilken nettside du var på før du kom inn på vårt nettsted (url-adressen du kom fra), hvor lenge du er på nettsiden og hvilke nettleser du bruker. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold kan bli bedre og videreutvikles.

Løsningen for besøksstatistikk er basert på Google Analytics og Universal Analytics og nettstedet bruker en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google eller på plattformen.   

Hvis du likevel ikke ønsker at vi skal samle inn opplysninger om deg som vi anonymiserer og bruker til statistikk , kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord du bruker når du søker på nettstedet. Formålet med dette er å gjøre informasjonen vår bedre og mer tilrettelagt brukernes behov. Vi kan blant annet finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater du velger. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om deg. 

Personvernerklæring Sørlandet sykehus
Her kan du lese mer om hvordan vi  samler inn og bruker personopplysninger på sykehuset. Både som pasient, ansatt, besøkende eller du på annen måte er i kontakt med sykehuset, har du rettigheter i forhold til personvernet, og sykehuset har forpliktelser i oppfyllelsen av dem.

Personvernerklæring

 

Fant du det du lette etter?