Radiologisk avdeling, Kristiansand

Vi gjør flere typer undersøkelser: Røntgen av lungene, skjelett, ultralyd, CT, MR, angiografi, gjennomlysning, mammografi og nukleærmedisin. Vi har poliklinisk drift på dagtid alle hverdager fra klokken 08.00-15.00. Fra klokken 15 og utover på hverdager, og i helger og på helligdager, gir vi kun øyeblikkelig hjelp til innlagte pasienter, akuttmottaket, samt øyeblikkelig hjelp til pasienter som kommer fra legevakten.

 

Kontakt

Oppmøtested

Radiologisk avdeling ligger i 1. etasje, inn hovedinngangen og til høyre etter kafeen.

Nukleærmedisinsk enhet ligger i 2. etasje: Gå inn hovedinngangen og ta heis B.

Screeningvirksomheten i Kristiansand ligger i Andreas Kjærsvei 79.

Telefon
38073205
08.30-11.00 og 12.00-15.00
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand
Sørlandet sykehus Kristiansand
Besøksadresse
Egsveien 100(Google maps)
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Telefon
03738
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Besøkstider

​Besøkstidene varierer ved de ulike avdelingene. Sjekk avdelingen du har fått time hos for nærmere informasjon. Du finner oversikt over sykehusets avdelinger her.

CT, Kristiansandhttps://sshf.no/behandlinger/ct-kristiansandCT, KristiansandCCTCTCTCT
MR-undersøkelse, Kristiansandhttps://sshf.no/behandlinger/mr-undersokelse-kristiansandMR-undersøkelse, KristiansandMMR-undersøkelseMR-undersøkelseMR-undersøkingMR-undersøkelse
Røntgen av lungene, Kristiansandhttps://sshf.no/behandlinger/rontgen-av-lungene-kristiansandRøntgen av lungene, KristiansandRGeahppáid røntgenRøntgen av lungeneRøntgen av lungeneRøntgen bryst (thorax)
Røntgen av skjelettet, Kristiansandhttps://sshf.no/behandlinger/rontgen-av-skjelettet-kristiansandRøntgen av skjelettet, KristiansandRDákterikki røntgenRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettRøntgen av skjelett

Brystdiagnostisk senter, Kristiansandhttps://sshf.no/avdelinger/medisinsk-serviceklinikk/radiologisk-kristiansand/brystdiagnostisk-senterBrystdiagnostisk senter, Kristiansand

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.