Service- og sikkerhetsavdelingen

Avdelingens hovedoppgaver er å veilede pasienter og besøkende, samt betjene ansatte med blant annet ID-kort, nøkler, parkering og tjenestebolig. Avdelingen betjener sentralbordet og tar i mot henvendelser i skrankene ved hovedinngangene. Avdelingens sikkerhetstjeneste skal bidra til at sykehuset er et trygt sted å oppholde seg for pasienter, pårørende og ansatte. Du finner vekterkontorene ved sykehusene i Arendal og Kristiansand, rett ved hovedinngangene. I tillegg drifter avdelingen en personalbarnehage ved sykehuset i Kristiansand.

Kontakt

Telefon
03738
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand
Sørlandet sykehus Kristiansand
Besøksadresse
Egsveien 100(Google maps)
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Telefon
03738
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Besøkstider

​Besøkstidene varierer ved de ulike avdelingene. Sjekk avdelingen du har fått time hos for nærmere informasjon. Du finner oversikt over sykehusets avdelinger her.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.