Ortopedisk/geriatrisk post 4A, Kristiansand

Ved seksjon for ortopedi behandler vi deg som har skader og lidelser i kroppens bevegelsesapparat, altså ben, ledd, muskler og sener. Vi tar i mot pasienter til planlagte operasjoner, men også deg som trenger øyeblikkelig hjelp. I tillegg har vi et tilbud til eldre med brudd, en såkalt ortogeriatrisk seksjon. Her samarbeider våre dyktige fagfolk på tvers av fagfelt for å utrede og behandle årsaken til bruddet.

Les mer om Ortopedisk/geriatrisk post 4A, Kristiansand

Ortopedisk/geriatrisk post 4A, Kristiansand

Ved seksjon for geriatri har vi spesialkompetanse i å behandle eldre pasienter med sammensatte (fysiske, kognitive og sosiale) problemstillinger. Vi tilstreber å avdekke og behandle årsaker til sykdom/skade og tilbyr tverrfaglig utredning og behandling.

Du vil på alle seksjoner møte en engasjert og kompetent stab som ønsker å yte best mulig behandling og pleie. For enkelte diagnoser har vi standardisert pasientforløpet for å sikre kvalitet og flyt i behandlingen.

Kontakt

Besøkstider
mandag - fredag 17.00-19.00
lørdag - søndag 14.00-16.00 og 18.00-19.00
Telefon
03738
E-post
Postadresse
Postboks 416, 4604 Kristiansand
Sørlandet sykehus Kristiansand
Besøksadresse
Egsveien 100(Google maps)
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Telefon
03738
E-post
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.