Øre, nese- halsavdelingen poliklinikk, Arendal

Vi tar imot pasienter med alle slags øre, nese- halssykdommer. Det kan være planlagte pasienter som er henvist fra privatpraktiserende øre, nese- halsspesialister eller fastleger, eller øyeblikkelig hjelp.

Les mer om Øre, nese- halsavdelingen poliklinikk, Arendal

Øre, nese- halsavdelingen poliklinikk, Arendal

På poliklinikkene utredes og behandles de fleste typer øre, nese- halslidelser etter henvisning fra lege. Eneste unntak er ondartede svulster. Slik behandling er sentralisert til Riks- og Radiumhospitalet i Oslo. I tillegg til den behandlingen som vanligvis forbindes med øre, nese- halsproblemer tilbyr vi også allergiutredning, søvnutredning og behandling av disse lidelsene. Vi har også lokale operasjonsstuer til mindre inngrep som ikke krever narkose.

Kontakt

Oppmøtested
5. etasje i sykehusets hovedbygg.
Telefon
37014531
Ekspedisjon: 08.00-15.00
E-post
Postadresse

Postboks 783 Stoa, 4809 Arendal

Sørlandet sykehus Arendal
Besøksadresse
Sykehusveien 1(Google maps)
Sykehusveien 1, 4838 Arendal
Telefon
90610600
E-post

Praktisk informasjon

Avbestille/endre time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal. Du vil deretter motta et nytt innkallingsbrev i posten.

Servicetorget

​Servicetorget i Arendal ligger rett ved hovedinngangen. Her kan du henvende deg med spørsmål om din avtale ved sykehuset.

Åpningstider:
Hverdager: 07.30-21.00.
Lørdager, søndager og helligdager: 09.00-21.00.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.