Bispegra 40

Kristiansand

 
 

Kontakt

Besøksadresse
Bispegra 40 (Google maps)
Bispegra 40, 4632 Kristiansand
mandag 38 14 93 00

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Endring/avbestille time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal.

Sykehusprestene

​Trenger du noen å snakke med? Våre sykehusprester har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner. De møter deg på dine premisser uavhengig av tro, livssyn og livsholdning.

Sykehusprestene er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, for pasienter, pårørende og ansatte.

Ønsker du å komme i kontakt? Da kan du be sykehuspersonalet om hjelp, eller ringe sentralbordet på telefon: 03738

Sykehusprestene formidler også kontakt til andre tros- og livssynssamfunn.

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Besøkstider

​Besøkstidene varierer ved de ulike avdelingene. Sjekk stedet du har fått time for nærmere informasjon.

Røykfritt sykehus

Røyking kan føre til ubehag for andre. Takk for at du viser hensyn og bidrar til at Sørlandet sykehus er et røykfritt sykehusmiljø.

Parkering

Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.

Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering (AFR)/revmatologihttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-kristiansand/fysikalsk-medisin-og-rehabilitering-afr-revmatologiAvdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering (AFR)/revmatologi
Spesialisert rehabiliteringhttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-kristiansand/fysikalsk-medisin-og-rehabilitering-afr-revmatologi/spesialisert-rehabiliteringSpesialisert rehabilitering
Voksenhabilitering, Kristiansandhttps://sshf.no/avdelinger/somatikk-kristiansand/fysikalsk-medisin-og-rehabilitering-afr-revmatologi/voksenhabilitering-kristiansandVoksenhabilitering, Kristiansand