Egsveien 100, bygg 8

Kristiansand

Lærings- og mestringssenteret holder til bak det gule administrasjonsbygget på Eg. Når du står foran administrasjonsbygget vil du se to gjennomganger. Ta gjennomgangen til høyre. Deretter vil du se undervisningssenteret på venstre side, vegg i vegg med Eg kirke.

Vi anbefaler at du parkerer på p-plassen ved Direktørens have, i parkeringshuset eller på den store parkeringsplassen like ved parkeringshuset.  Det er også to parkeringsplasser like ved senteret for personer med forflytningsvansker (kun for pasienter/pårørende v/LMS). LMS gir gyldig bevis som skal ligge i ruta.

 
 

Kontakt

Oppmøtested
Undervisningssenteret på Eg.
Besøksadresse
Egsveien 100, bygg 8 (Google maps)
Egsveien 100, 4615 Kristiansand
Telefon
38 03 85 52

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Parkering

Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.

Røykfritt sykehus

Røyking kan føre til ubehag for andre. Takk for at du viser hensyn og bidrar til at Sørlandet sykehus er et røykfritt sykehusmiljø.

Sykehusprestene

​Trenger du noen å snakke med? Våre sykehusprester har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner. De møter deg på dine premisser uavhengig av tro, livssyn og livsholdning. Sykehusprestene er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, for pasienter, pårørende og ansatte.

Ønsker du å komme i kontakt? Da kan du be sykehuspersonalet om hjelp, eller ringe sentralbordet på telefon: 03738

Sykehusprestene formidler også kontakt til andre tros- og livssynssamfunn.

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Lærings- og mestringssenteret, Kristiansandhttps://sshf.no/avdelinger/fagavdelingen/lering-og-mestring-kristiansandLærings- og mestringssenteret, Kristiansand

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.