Løkkeveien 24

Kristiansand

Distriktpsykiatrisk senter (DPS) Solvang er et spesialist-helsetilbud i psykiatri til innbyggere over 18 år i Vest Agder. Vi holder til nær Ravnedalen på Grim i Kristiansand. Adkomst med buss nummer 13, eller med bil fra Setesdalsveien inn mot Ravnedalen.

DPS Solvang
 
DPS Solvang resepsjon i poliklinikken
 

Kontakt

Oppmøtested
DPS Solvang ligger nær Ravnedalen på Grim i Kristiansand. Adkomst med buss nummer 13, eller med bil fra Setesdalsveien inn mot Ravnedalen.
Besøksadresse
Løkkeveien 24 (Google maps)
4616 Kristiansand
Telefon
38174800
E-post

Pasientreiser

​Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og fra behandlingsstedet. Du skal i utgangspunktet bruke kollektivtransport, og du må betale en egenandel. For å få tilbake penger du har lagt ut for reisen, må du fylle ut et reiseregningsskjema og sende det til Pasientreiser.

Praktisk informasjon

Barn og unge i familien?

Barn og unge påvirkes når noen i familien er syke og trenger å forstå hva som skjer. Det kan være at du selv er pasient, pårørende eller at du er forelder til syke barn med søsken. Vi på sykehuset skal bidra til at barn og unge i din familie blir godt ivaretatt.

Barn som pårørende

Endring/avbestille time

Passer ikke timen? Du kan endre/avbestille timen på nett. Gå til MinJournal.

Parkering

Alle som ønsker å parkere på sykehusets område må løse ut billett ved ankomst. Følg skilting og les anvisning på betalingsautomatene.

Røykfritt sykehus

Røyking kan føre til ubehag for andre. Takk for at du viser hensyn og bidrar til at Sørlandet sykehus er et røykfritt sykehusmiljø.

Sykehusprestene

​Trenger du noen å snakke med? Våre sykehusprester har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner. De møter deg på dine premisser uavhengig av tro, livssyn og livsholdning. Sykehusprestene er tilgjengelig hele døgnet, hele uken, for pasienter, pårørende og ansatte.

Ønsker du å komme i kontakt? Da kan du be sykehuspersonalet om hjelp, eller ringe sentralbordet på telefon: 03738

Sykehusprestene formidler også kontakt til andre tros- og livssynssamfunn.

Tolk

​Hvis du trenger tolk, må du gi beskjed til sykehuset om dette i god tid før timen. Ugifter til tolken dekkes av helsetjenesten. Patients not fluent in Norwegian are entitled to an interpreter. Helsenorge.no

Trådløst internett

​Alle besøkende kan bruke gratis trådløst internett på sykehuset. Se etter SykehusGjest på ditt nettverk og følg anvisningen for pålogging.

Finner du ikke nettverket, befinner du deg i et område som ennå ikke er utbygd.

Allmennpsykiatrisk poliklinikk, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/allmennpsykiatrisk-poliklinikkAllmennpsykiatrisk poliklinikk, DPS Solvang
DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvangDPS Solvang
Døgnposten, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/dognpostDøgnposten, DPS Solvang
FACT-team, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/fact-teamFACT-team, DPS Solvang
Gruppeteam, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/gruppeteamGruppeteam, DPS Solvang
Jobbmestrende oppfølging, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/jobbmestrende-oppfolgingJobbmestrende oppfølging, DPS Solvang
OCD-team, DPS Solvanghttps://sshf.no/avdelinger/psykisk-helse/dps-solvang/ocd-teamOCD-team, DPS Solvang

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.