Kontakt oss

​Du kan kontakte Sørlandet sykehuset ved å ringe sykehusets sentralbord på telefon 906 10 600 eller på e-post til postmottak@sshf.no.


Ringer du fra utlandet? +47 906 10 600

Har du timeavtale ved sykehuset kan du benytte deg av kontaktinformasjonen oppgitt i henvisningsbrevet. Passer ikke timen? Du kan endre timeavtalen i Min Journal

Avdelinger og besøksadresser


Oversikt over våre besøksadresser og avdelinger

Fakturaadresse


Sørlandet sykehus HF
Fakturamottak
Postboks 419 Lundsiden
4604 Kristiansand

Leverandørkontakt


Leverandørkontakt

Postadresse

Sørlandet sykehus HF
Postboks 416 Lundsiden
4604 Kristiansand S


Gjelder din henvendelse en mediesak?

For å sikre pressen etterrettelig og god informasjon har sykehuset egne kontaktpersoner som kan bistå med å finne frem til de rette fagfolkene i organisasjon, eller bistå med informasjon.

Mediekontakt

Skriftlig henvendelse

All skriftlig henvendelse kan sendes via postmottak@sshf.no, eller til sykehusets foretaksadresse. Husk at du ikke kan oppgi personopplysninger i e-post.


​Skriftlig klage

Skal du klage, må du sende skriftlig klage til den du klager på, det vil si den enheten i helse- eller omsorgstjenesten som har ansvaret for beslutningen du klager på. All skriftlig henvendelse kan sendes via postmottak@sshf.no.
Klagerett


Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.