Kontakt oss

​Du kan kontakte Sørlandet sykehuset ved å ringe sykehusets sentralbord på telefon 906 10 600 eller på e-post til postmottak@sshf.no.


Ringer du fra utlandet? +47 906 10 600

Har du timeavtale ved sykehuset kan du benytte deg av kontaktinformasjonen oppgitt i henvisningsbrevet. Passer ikke timen? Du kan endre timeavtalen i Min Journal

Avdelinger og besøksadresser


Oversikt over våre besøksadresser og avdelinger

Fakturaadresse


Sørlandet sykehus HF
Fakturamottak
Postboks 419 Lundsiden
4604 Kristiansand

Sørlandet sykehus HF ønsker å få e-faktura i EHF format. Vårt organisasjonsnummer er 983975240. Unntak er fakturaer med sensitive pasientopplysninger. De må sendes i posten.

Leverandørkontakt


Leverandørkontakt

Postadresse

Sørlandet sykehus HF
Postboks 416 Lundsiden
4604 Kristiansand S


Gjelder din henvendelse en mediesak?

For å sikre pressen etterrettelig og god informasjon har sykehuset egne kontaktpersoner som kan bistå med å finne frem til de rette fagfolkene i organisasjon, eller bistå med informasjon.

Mediekontakt

Skriftlig henvendelse

All skriftlig henvendelse kan sendes via postmottak@sshf.no, eller til sykehusets foretaksadresse. Husk at du ikke kan oppgi personopplysninger i e-post.


​Skriftlig klage

Skal du klage, må du sende skriftlig klage til den du klager på, det vil si den enheten i helse- eller omsorgstjenesten som har ansvaret for beslutningen du klager på. All skriftlig henvendelse kan sendes via postmottak@sshf.no.
Klagerett


Fant du det du lette etter?